ACS Tâmpa Brașov, prin grupa 2003 (antrenor Nicu Văduva), a fost prezentă la „Zilele comunei Sânpetru”. Prilej cu care pe terenul „Olimpia” a susținut un meci demonstrativ, în compania echipei de fotbal de copii a Școlii Generale din Sânpetru. La capătul unei întâlniri antrenante și viu disputată, cu numeroase acțiuni de poartă, de ambele părți, succesul le-a surâs localnicilor care au primit, din partea primarului Ioan Rusu, diplomele învingătorilor. Organizator al meciului a fost noul viceprimar din Sânpetru, Sebastian Poiană.

„Am dorit ca la sărbătoarea comunei să includem în cadrul evenimentelor sportive și un meci demonstrativ de copii, pentru că ei reprezintă viitorul și trebuie să le acordăm atenția cuvenită. Avem referințe foarte bune despre școala de fotbal ACS Tâmpa. motiv pentru care am invitat-o la Sânpetru. Acest joc de copii a fost o reușită pentru toata lumea. O să încercăm să mai organizăm astfel de evenimente”, Ioan Rusu (primar comuna Sânpetru)
„Vrem să mulțumim oficialităților din Sânpetru pentru invitație. Înseamnă că ACS Tâmpa începe să fie o referință pentru alții, fapt care nu face decât să ne bucure. ACS Tâmpa va susține necondiționat promovarea fotbalului de la cele mai fragede vârste în orice loc din România. A fost o experiență utilă clubului nostru și ne-am bucurat cu toții de acest eveniment care va rămâne atât în istoria clubului nostru, cât și în istoria comunei Sânpetru”, Ciprian Jurubescu (președinte ACS Tâmpa)
„Am asistat la cel mai frumos meci de fotbal văzut de mine aici, la Sânpetru. Vreau să îi felicit pe copiii Școlii Generale pentru acest joc și, de asemenea, vreau să mulțumesc clubului ACS Tâmpa că a acceptat invitația noastră. Ce am văzut astăzi la cei mici m-a convins că trebuie să acordăm o atenție mai mare sportului la nivel de copii în cadrul comunei noastre”, Sebastian Poiană (viceprimar Sânpetru)