costin gavrilaÎn zilele de 16-17 iulie, pe Cluj Arena, s-a disputat etapa finală din Campionatul Național (CN) al României la Atletism pentru Seniori și Tineret. Concursul organizat de Federația Română de Atletism (FRA) a reprezentat o ultimă verificare înaintea finalei de peste 2 săptămâni (30-31 iulie) de la Pitești.

La Cluj-Napoca au fost prezenți și 3 atleți de la CSM Brașov. Costin-Ionel Gavrilă (foto) este un sportiv pregătit de Bianca-Cristina Păun (Matefi), care în 2015, în ultimul an ca junior 2, a câștigat medalia de bronz la CN, în proba de 400 metri plat. Acum, în 2016, se află în primul an ca junior 1, iar la competiția de zilele trecute a ocupat locul 10 la general și locul 3 la categoria sa de vârstă, cu un timp de 48.84.

Tot la juniori 1, Florina-Andreea Necșoiu (antrenată de Ligia Cuciorovschi) s-a clasat pe locul 2 la suliță și pe locul 3 la aruncarea greutății, pentru ca la aceeași categorie de vârstă, CSM Brașov s-o aibă pe pistă pe Andrada Deneș (antrenor Florin Florea), în probele de 100 metri și 200 metri plat.