În luările lor de poziție, „la cald”, imediat după meci, cei doi tehnicieni – al „stegarilor”, respectiv al dinamoviștilor, adică Ionuț Badea (foto) și Dario Bonetti -, parcă erau „rupți” din „filme” diferite.
„Principalul” Brașovului: „Din păcate, au fost câteva aspecte care au trecut peste voinţa noastră. Se pare că autogolul lui Dragoş Grigore nu a venit la capătul unui ofsaid al lui Velayos. A fost un duel tactic bun, o partidă plăcută ochiului. E păcat că nu am învins, pentru că am făcut un joc bun, contra unei echipe puternice. E frustrant să ştii că ai câştigat, sau că aveai şanse mari, dacă acel gol era validat”.
Italianul de la timona „câinilor”: „Am controlat partida. La Braşov mereu au fost meciuri grele. Veneam după două victorii. Păcat de greşelile din apărare, care ne-au costat. Vom încerca să nu le mai repetăm. Întotdeauna, un meci afară ne aduce puncte câştigate. Meciurile cu Dinamo îi motivează pe adversari. Oricine vrea să învingă o echipă ca Dinamo”. (foto: răzvan boacă)