În Superliga Națională de Polo pe Apă, echipa de seniori Corona Sportul Studențesc a pierdut ambele meciuri pe care le-a disputat acasă, la Brașov, în Bazinul Olimpic, împotriva formației Steaua București.

În prima partidă (vineri, 9 martie), poloiștii pregătiți de Aurelian Georgescu au fost aproape de surpriză (scor final 10-8 pentru Steaua), pentru ca în revanșa de sâmbătă, liderul campionatului s-a impus clar, scor 17-9, cu vedetele Murisic și Delgado în rol de principali marcatori.

După 12 etape, Corona Sportul Studențesc ocupă locul 4 în clasament, cu 51 de puncte.

Aurelian Georgescu, antrenor Corona Sportul Studențesc: „Concluzia pe care o pot trage este că au avut o bancă mai mare. Steaua schimba șase jucători, noi doar unul. În primul meci, am rezistat mai mult, în cel de-al doilea, doar o repriză.

Pentru siguranța noastră, va trebui să câștigăm cele două meciuri pe care le vom avea la Poli Cluj, iar apoi pe cele două cu Dinamo, de acasă, în ultima etapă a sezonului regulat. Suntem trei echipe care ne batem pentru locurle 2-3: noi, Dinamo și CSM Oradea”.

Andrei Iosep, antrenor Steaua București: „Am impus un presing căruia echipa gazdă cu greu îi putea face față. S-a văzut că am avut și mai multe schimburi. Am făcut două linii, au jucat și cei care au făcut-o mai puțin până în prezent. Au răspuns bine cu toții, sunt convins că vor să demonstreze că merită să rămână la Steaua și la anul. Per total, sunt mulțumit de cele două jocuri de la Brașov”.

Steaua se află pe prima poziție în Superliga Națională, cu punctaj maxim (72).

În timpul ambelor meciuri de la Bazinul Olimpic de Înot din Brașov, juniorii clubului Corona au împărțit flori, dar și câte o surpriză dulce, reprezentantelor sexului frumos aflate în tribune, cu prilejul zilei de 8 Martie.