cristoph daum instalare romaniaPentru România, Euro 2016 este istorie, de multă vreme. Nea’ Puiu și-a încheiat, cu coada-ntre picioare, ultimul mandat pe banca echipei naționale. Dezastru total! Că la turneul final din Franța cine n-a vrut n-a ajuns, că n-om fi noi chiar looserii Europei. Asta ca s-o terminăm cu „performanța” calificării. De fapt, merci beaucoup monsieur Platini!
După tevatura de rigoare, specifică, „Harry Potter” (probabil ăsta o fi numele misiunii prin care Burleanu a fost infiltrat la FRF, după decapitarea lui Gică Popescu) ni l-a aruncat în față pe neamțul Christoph Daum. Care, bineînțeles, se bucură, din plin, de bine-cunoscuta „ospitalitate” românescă.

Cornel Dinu, fost jucător de națională și selecționer: „Acest băiat venit din Germania are o faţă de Fuhrer tăvălit, după ce explodează grenada şi se varsă benzina peste el!”.

Gigi Becali: „Este un «drogangiu» și un prostituat. Nu sunt de acord cu numirea lui. Dacă ai fost un «drogangiu» și un prostituat nu poți să treci peste”.

Florin Prunea: „Ce trofee a luat Daum? Lui îi place să tragă pe nas, haideţi să fim serioşi. Noi vorbim de certitudini. Din câte ştiu eu, domnul Daum n-a mai antrenat de ceva vreme”.

christoph daum razvan burleanu conferinta instalareCă Daum va face sau nu mare brânză rămâne să ne lămurim, pe parcurs. Sigur e un lucru: pe mâna neamțului, Răzvan Burleanu și-a pus capul la bătaie, cu tot cu echipa lui de specialiști (cu sau fără ghilimele, fiecare decide… ). (foto: frf)