Romeo Pașcu - un personaj de poveste
Eternul Romeo Pașcu e omul care face și desface la FC Brașov. Din nou, ca de fiecare dată.

 

Singurele echipe de fotbal din județul Brașov care evoluează în liga secundă și-au continuat ieșirile-n decor și-n această ultimă etapă (etapa a 10-a) din Seria a 2-a. Semn că ceea ce la începutul sezonului putea fi considerat un accident, acum, odată cu trecerea rundelor, a devenit o obișnuință de care nici FC Brașov, nici Unirea Tărlungeni nu vor să se lepede și pace.

Unirea nu se regăsește nicicum

Unirea a deschis scorul la Reșița degeaba, pentru că la finalul ostilităților tabela le era favorabilă gazdelor de la Metalul (1-3 la pauză 1-1). Se știe, trupa din Tărlugeni nu mai este cea de anul trecut. Însă situația actuală nu poate continua la nesfârșit și trebuie să se întâmple ceva, pentru că ar fi păcat ca eforturile depuse de oamenii locului, în frunte cu primarul Iosif Kiss, să nu fie răsplătite pe măsură.

Mucles! La FC Brașov nu se vorbește

FC Brașov n-a învins nici acum, în partida cu CS Mioveni, disputată pe stadionul „Tineretului” (scor final 0-0). Haosul a pus stăpânire pe gruparea fanion a județului Brașov, iar nemulțumirea e la ea acasă, din orice unghi ai privi. Conducerea a încetat, se pare, să mai viseze la promovare, însă așteaptă rezultate în condițiile precare pe care le oferă. La rândul lor, jucătorii așteaptă bani și susținere. Primele promise la începutul sezonului au reprezentat, de fapt, o prosteală pe față, de care acum și-au dat seama și nu mai au ce face. Iar antrenorul Adrian Szabo a picat la mijloc și încercând să împace și capra și varza stă cu urechea aplecată mai mult la ordinele conducerii.

Cine are păreri stă pe bancă sau în tribună

Și așa, în această perioadă, „Mucles!” de devenit cuvântul de ordine la FC Brașov. Altfel, cine nu-i cuminte pățește ca atacantul Marius Matei, golgeterul „stegarilor” în actualul campionat. Cel care a vorbit și a spus ce avea pe suflet, într-o ședință cu oficialii clubului. Ca urmare a fost lăsat pe bancă, înaintea întâlnirii cu CS Mioveni. Din păcate, la Brașov asemenea politici se practică de ani de zile, nu mai e secret pentru nimeni.