handbal junioare brasov corona mariana tircaÎn județul Harghita, la Lăzarea, junioarele 2 de la Corona Brașov, pregătite de Mariana Târcă, au obținut calificarea la turneul final al Campionatului Național, după ce au obținut 3 victorii categorice: 40-15 cu CSŞ Petroşani, 34-15, cu LPS Slatina, 29-18 cu LPS Brăila. Bineînțeles că așteptările brașovenilor pentru turneul final sunt mari – nici nu s-ar putea altfel.

După competiția din Harghita, Mariana Tîrcă a declarat: „Mă bucur foarte tare că am reuşit să bifăm, dacă se poate spune aşa, calificarea la turneul final. Este o realizare foarte mare, pentru că am câştigat la scor cele trei meciuri, mai ales că rezultatele au fost obţinute în condiţiile în care am jucat cu absolut toate jucătoarele înscrise pe foaie, nu doar cu titularele. Cu siguranţă, vom munci mult şi în cele zece zile care ne-au mai rămas, pentru a pregăti cât mai bine jocurile de la turneul final. Nu va fi o competiţie uşoară, dar suntem pregătiţi să luăm totul pas cu pas, pentru a ajunge acolo unde ne dorim. În acest moment, tot ce îmi doresc este ca toate fetele să fie sănătoase şi să abordăm turneul final cu efectiv complet”.

La turneul de la Lăzarea, junioarele Coronei, Sorina Tîrcă (17 ani) şi Denisa Creţu (16 ani) şi-au sărbătorit ziua de naștere alături de echipă.