Primul start la InSport Grand Prix s-a dat în proba Family. Ambasadoarea evenimentului, Elena Antoci a alergat cu numărul 1.500, împreună cu Amalia și Mario.

Multiplă campioană mondială și europeană în proba de 1.500 metri, Elena Antoci, micuța plecată în elita atletismului din Șcheii Brașovului, s-a alăturat și susține concursul de alergare și atletism în aer liber InSport Grand Prix.

Aflată în acest an la prima ediție, competiția organizată în Parcul Sportiv „Tractorul” de către Asociația Județeană de Atletism Brașov a adunat la start 200 de copii, adolescenți, tineri și adulți. Fetele și băieții de la Rugby Club Cristian au alergat, dar au și oferit o demonstrație, pe iarba din parc. De asemenea, au fost prezenți în concurs și micuții fotbaliști de la FC Bența și CSȘ Brașovia.

Au fost tricouri personalizate oferite de Robert Cadar, pentru cei care au făcut donații. Președintele Federației Române de Atletism (FRA), Florin Florea a făcut o vizită de lucru la fața locului.

Primii trei clasați au primit diplome și medalii, dar și premii a căror valoare totală a depășit 10.000 RON (produse lactate, iaurturi, brânzeturi, sucuri naturale, îmbrăcăminte, rechizite și materiale școlare și de uz casnic, miere de albine, ochelari de soare sport și casual, produse de igienă personală, smartwatch sport). Toată lumea a băut apă Kangen.

Cronometrajul electronic a fost asigurat de BibChip România, iar toate rezultatele sunt aici.

Podiumul de la categoria băieților de 7-10 ani: Rareș Costache (locul 1), Alexandru Sileanu (2) și Andrei Horațiu Sălceanu (3). Premierea a fost efectuată de Elena Antoci și Daniela Vrăbiuță (reprezentant sponsori).

Alergători, spectatori, sponsori și parteneri, arbitri și voluntari, cu toții au contribuit la un „eveniment reușit, cu potențial pentru viitor” – părerea unanimă, la tragerea liniei. Și încă ceva: vremea, prietenul sau inamicul organizatorilor de competiții sportive, a fost de partea InSport Grand Prix 2017 de această dată. Un semn de bun augur! (Foto: Arca Studio)