Duminică, 30 septembrie (ora 17,00, Digi Sport), la Galați, FC Brașov își va susține următoarea apariție în actualul campionat (2012-2013) al Ligii 1 de fotbal din România (etapa a 10-a). Pentru „stegari” va fi al 3-lea meci cu Adrian Szabo pe banca tehnică. Până acum, bilanțul acestuia este perfect: 2 jocuri, 2 victorii.
Adrian Szabo e realist în declarații, înaintea descinderii la Dunărea: „La Galați avem parte de o deplasare foarte grea. Trebuie să pregătim meciul foarte bine, deoarece întâlnim o echipă foarte bună, solidă, care are în palmares un titlu de campioană și a cărei poziție în clasament nu e conformă cu jocul prestat. Va fi o dispută echilibrată și jucătorii noștri trebuie să trateze cu maximă seriozitate fiecare adversar și partidă”.
În infirmeria FC Brașov apar Cristi Munteanu (foto), Mateiu, Batin și Păun, în a căror recuperare se speră, în cele din urmă. Javier Velayos, suspendat, lipsește la Galați.
În prezent, FC Brașov ocupă locul 10 în ierarhia Ligii 1, cu 12 puncte, pe când Oțelul stă pe poziția a 15-a, cu 7 puncte. (foto: răzvan boacă)