Atacantul slovac Peter Barinka (35 ani) a revenit la Corona Brașov. El a mai evoluat pentru gruparea de sub Tâmpa în sezonul (play off). Însă după încheierea campionatului și-a forțat norocul prin Austria, în loc să accepte propunerea conducătorilor Coronei, de prelungire a șederii sale la Brașov. Până la urmă Barinka a ajuns tot la Corona, dar pentru bani mai puțini.

Peter Barinka: „Sunt bucuros că m-am întors la Brașov. Eram hotărât să rămân și-n vară. Dar am încercat să obțin un contract bun, într-un campionat mai puternic. Sunt pregătit să dau totul pentru Corona Brașov. Trebuie să punem umărul cu toții să obținem cel puțin un trofeu. Îi cunosc pe majoritatea coechipierilor. Pe antrenorul Lindqvist îl știam doar ca adversar. Sper să lucrăm bine împreună și să facem o figură frumoasă în Liga Mol”.

Emilian Cernica, vicepreședinte ASC Corona Brașov: „Am fost dezamăgit când Barinka a plecat. Nu am putut să-i prelungim contractul, pentru că era prea scump. Acum a acceptat să joace la Brașov, pentru un salariu mai mic. Sunt convins că Barinka și Pisarenko vor aduce un plus de experiență și de vitalitate. Barinka e-n plină formă sportivă. Sunt convins că se va sparge și ghinionul cât de curând. Avem o echipă bună, un antrenor valoros, dar în ultimul timp problema a fost că nu prea am reușit să marcăm. De acum înainte nu vor mai fi improvizații. Fiecare va juca pe postul lui și sunt sigur că vom începe să câștigăm”.