Jucătoare de handbal Adriana Ţăcălie (23 ani, 1,78 metri înălțime), fostă la Oltchim Râmnicu Vâlcea, a semnat pentru echipa Corona Braşov. În ultimul an, Adriana Țăcălie (foto) a evoluat pentru Buducnost Podgorica, campioana Muntenegrului şi a Europei.
Corona Brașov s-a mai întărit în această vară cu jucătoarele: Diana Druțu (golghetera ultimei ediţii a Ligii Naţionale, cu 182 de goluri marcate pentru HC Oţelul Galaţi), Adriana Artean Nicoleta Tudor (ambele joacă pe postul de inter, în ultimul sezon la HC Oțelul Gațați) și Oana Cîrstea (extremă stânga, CSU Neptun Constanţa). În această perioadă, oficialii grupării de sub Tâmpa sunt în negocieri cu alte jucătoare, pentru acoperirea posturilor de portar și inter.

Cantonamente la mare și la munte, turneu în Germania

De 2 zile, formația pregătită de Mariana Târcă și-a început perioada de pregătire precompetițională, care va consta, în prima ei parte, în două stagii centralizate (unul la mare, 8-18 iulie, altul la munte, la Brașov, din 20 iulie). Echipierele Coronei vor continua, apoi, cu o serie de partide de verificare (HC Zalău – adversar deja acontat), cu un turneu la Brașov și cu un turneu în Germania (Oldenburg). (foto: agerpres)