Corona Brașov se menține în fruntea Seriei a 2-a din Liga a 2-a de fotbal a României și după etapa (a 11-a) desfășurată-n acest weekend. Elevii lui Daniel Bona au scos un egal (2-2, la pauză 0-1) în partida din deplasare cu Luceafărul Oradea. Egal în fața unei formații de pregătirea căreia se ocupă un antrenor din Brașov: Călin Moldovan. Golurile întâlnirii de la Oradea au fost realizate de Bundea (min. 17) și Svarczkopf (min. 83) pentru gazde, respectiv Munteanu (min. 80) și Martac (min. 90).

Bona acuză arbitrajul

Daniel Bona: „Îi felicit pe băieți, pentru că au avut puterea să revină în două rânduri şi să obțină acest egal împotriva unui arbitraj ostil. În ultimile patru meciuri de campionat am fost arbitrați de trei ori de arbitri din Timişoara. Oare nu mai sunt arbitrii în ţară decât la Timişoara? Excepție a făcut arbitrajul de la Oradea, total ostil. Pentru că despre celelalte nu pot spune nimic, poate şi pentru faptul că meciul de la Oradea n-a fost televizat. Am intrat în vizorul unora cărora nu le convine postura în care ne aflăm. Noi ne vom continua drumul început cu jocuri bune şi spectaculoase”.
Corona Brașov (24 puncte) ocupă locul 1 în Seria a 2-a și este urmată de „Poli” Timișoara și Damila Măciuca, ambele cu 20 de puncte. Runda viitoare, Corona-CSM Râmnicu Vâlcea.