Primul joc din semifinalele Campionatului Național de hochei pe gheață al seniorilor dintre Corona Fenestela 68 Brașov și Steaua Rangers București va avea loc mâine (vineri, 9 martie 2012), de la ora 19,00, pe Patinoarul Olimpic Brașov. Casele de bilete se vor deschide începând cu ora 16,00, iar prețul unui bilet va fi de 10 lei sau 50 de lei la loje. Accesul în patinoar va fi permis de la ora 17,30. Înaintea meciului cu Steaua Rangers, reprezentanții Coronei au susținut astăzi o conferință de presă. În continuare, vă prezentăm declarațiile antrenorului Andrej Rajcak și ale vicepreședintelui ASC Corona 2010 Brașov, Emilian Cernica. (foto: bogdan ciungara)

ANDREJ RAJCAK, antrenor principal: „Sunt bucuros că am câștigat grupa de calificare în semifinale. Au fost meciuri mai ușoare și, în acelasi timp, nu suficient de elocvente pentru mine. Dar am avut și trei meciuri bune cu Steaua. Nu vreau să dau prea mare importanță ultimelor două, deoarece noi ne-am dus la București cu echipa completă din respect pentru acest sport și pentru adversar, însă cei de la Steaua nu a facut același lucru. Treaba lor! Sunt mulțumit de cum au răspuns băieții în ultima perioadă, suntem profesioniști și din acest moment ne gândim doar la jocurile din semifinale. Primul meci cu Steaua este crucial, dar am încredere în echipa mea. Avem doi fundași indisponibili, Adorjan și Varga, plus unul incert (Imre), dar sunt pregătit să intru pe gheață și să ajut echipa să câștige”.

EMILIAN CERNICA, vicepresedinte ASC Corona 2010 Brasov: „Tot acest scandal iscat de clubul Steaua face parte din strategia dinaintea semifinalelor. Nu putem fi de acord cu măsurile luate de Comisia de disciplină, deoarece nu știm care au fost probele în baza cărora s-au judecat aceste așa-zise incidente. Am înaintat Comisiei un memoriu în cursul zilei de marți în care am explicat poziția clubului nostru, la care încă nu am primit niciun răspuns. Sperăm ca Federația să analizeze atent și memoriul nostru. Așteptăm cu nerăbdare un verdict. Sigur, vom depune un memoriu și la Comisia de apel, în cursul zilei de azi, și am încredere că sancțiunea lui Adorjan va fi redusă. În final, din partea clubului Corona 2010 Brașov vreau să le urez tuturor doamnelor și domnișoarelor un sincer «La mulți ani», cu ocazia zilei de 8 Martie!”.