gheorghe tadici handbalÎntr-un meci în Liga Națională de handbal feminin, din ultima etapă a turului, Corona Brașov și HC Zalău au încheiat la egalitate (24-24, la pauză 14-14) partida disputată în Sala Sporturilor „D. Popescu-Colibași”.

Bogdan Burcea, antrenor Corona Braşov: „Noi am fost principalul factor determinat în acest egal. Am avut o apărare şi o poartă nesigură. De asemenea, amandouă jucătoarele care trebuiau să acopere postul de coordonator au jucat mult sub aşteptări, din punct de vedere al disciplinei şi al deciziilor. Părerea mea că fetele au fost mai mult în vacanţă decât pe teren. Tragem linie şi vom vedea ce este de făcut, pentru a arăta mult mai bine în retur. Vom continua pregătirea şi vom susţine mai multe meciuri amicale, în perioada de întrerupere a campionatului”.

Gheorghe Tadici (foto), antrenor HC Zalău: „A fost un meci aprig, de angajament. Probabil că la Corona s-a simţit efortul celor două jocuri din cupele europene. Fiind şi final de sezon, toate echipele sunt obosite. După duşul rece cu Vâlcea, noi ne-am dorit să ne îndreptăm, oarecum, impresia pe care am lăsat-o. Fetele s-au angajat, dar cum nu sunt roboţi, au mai şi greşit. Sunt mulţumit, pentru că am câştigat un punct şi cu o pregătire adecvată în perioada care urmează şi, de asemenea, prin revenirea jucătoarei Cheţa, să avem un retur bun”.