Pe Patinoarul Olimpic din Brașov, o nouă partidă de hochei în Liga Mol s-a disputat duminică seara. În etapa a 8-a, Corona Fenestela 68 Brașov – Miskolc (Ungaria). Brașovenii au învins la limită, cu 3-2 (2-1, 1-1, 0-0), grație golurilor înscrise de Bonar, Imecs și Robert Peter. Pentru maghiari au punctat Atkinson și Fodor Szabolcs. Cu această izbândă (3 puncte) și ajutată de celelalte rezultate ale etapei, Corona Brașov (16 puncte din 8 meciuri) a urcat pe primul loc al Ligii Mol.
Greg Lindqvist (antrenor Corona Brașov): „I-am recuperat pe Virag si Zsok. În această formulă de echipă, am obținut o victorie mare. Înaintea meciului, le-am spus băieților că doar dacă vor lupta din prima până în ultima secundă, vom avea șanse, pentru că întâlneam un adversar redutabil. Sunt bucuros că mi-au ascultat sfaturile și fiecare, în parte, s-a sacrificat pentru echipă. Am mai spus că e foarte important să câștigăm toate punctele acasă și susțin asta și pentru meciurile următoare”.
Tim Kehler (antrenor Miskolc): „A fost un meci care a făcut o bună propagandă acestui sport. Ne așteptam la un adversar dificil, deoarece scorul din meciul de la Miskolc , în care am câștigat cu 6-0, a fost exagerat, pentru diferența dintre echipe. Acum, primele două reprize au fost echilibrate. În repriza a treia, am dominat, dar nu am fost eficienți în fața portii. Sunt puțin supărat că nu am reușit să înscriem în niciuna din superiorități”.