La Patinoarul Olimpic din Brașov, Corona Fenestela 68 a dispus, cu scorul de 4-1, de formația maghiară Ferencvaros Budapesta, într-o partidă din Liga Mol (etapa a 7-a). Reușitele formației de sub Tâmpa au fost semnate de canadianul Joshua Bonar (3 goluri) și căpitanul Nagy Csaba. Imediat după finalul întâlnirii, tehnicienii celor două combatante au declarat.
Greg Lindqvist (Corona Fenestela 68 Brașov): „Am obținut o victorie mare, în special în reprizele a doua și a treia. Am început slab, am fost moi și pe alocuri neconcentrați. Dar, până la urmă, băieții au dat dovadă de caracter și am arătat că suntem, totuși, o echipă puternică, chiar dacă avem mulți accidentați. Am avut doi jucători în zi mare, pe portarul Polc și pe Bonar, dar victoria e a echipei. Încercam să mai recuperăm câțiva dintre accidentați, pentru că, altfel, șansele noastre cu Miskolc vor fi foarte mici”.
Tamas Dobos (Ferencvaros): „Am început foarte bine. Am dominat prima repriză cu autoritate, dar lipsa de experiență a jucătorilor mei și-a spus cuvântul, mai ales la finalizare. Degeaba jucăm bine, dacă nu înscriem. La Brașov am avut chiar multe șanse de a marca. Brașovul a arătat ca o echipă experimentată și puternică. Va avea un cuvânt de spus în Liga Mol”.
Duminică, 23 septembrie, de la ora 19, la Patinoarul Olimpic din Brașov, tot în Liga Mol (etapa a 8-a), ASC Corona Fenestela 68 – Miskolc (Ungaria).