article_364388_3Corona Braşov a pierdut încă un meci acasă, în campionatul Ligii I de fotbal: 1-2 (0-0), cu Gaz Metan Mediaş. Au marcat: Buş, pentru Corona, respectiv, Fl. Dan şi Tahar, pentru Gaz Metan. Dincolo de rezultat, de neputinţa echipei braşovene, este greu de înţeles faptul că se doresc rezultate, după ce se schimbă lotul în fiecare săptămână, iar antrenorii se succed şi ei în ritm ameţitor, pe banca tehnică. De data aceasta, a fost rândul lui Ionel Gane, care a debutat ca antrenor al Coronei, să cunoască înfrângerea. El a explicat-o prin teama remarcată la elevii săi: ,,Am văzut o anumită teamă lajucători, le este frică să nu greşească, iar de aici începe totul. Va trebui să lucrăm la  acest capitol, în aşa fel încât să nu mai greşească. Mediaşul are jucători valoroşi, masivi, pe care nu am reuşit să-i depăşim”.

Notăm şi numprul foarte scăzut de spectatori (dacă au fost 500!), semn că echipa fanion a oraşului rămâne FC Braşov. Şi apropos de acest lucru : patronul ,,stegarilor”, Ioan Neculaie, s-a aflat în tribuna oficială…

Au jucat pentru Corona: Marc – Martac, Asanovic, Damian, Arce – Vranjkovic (Aguirre), V.Munteanu, Dâlbea, Neacşa (Olariu), Brata  (Braganca) – Buş.

Corona rămâne cu un singur punct, dar fără victorie în Liga I.