Antrenorul echipei de fotbal Corona Braşov, Daniel Bona, este convins că formaţia sa va promova în liga secundă la finalul sezonului. “Am făcut o campanie de achiziţii spectaculoasă, cu nume importante din fotbalul braşovean. Încă din vară ne-am propus să readucem jucătorii braşoveni acasă. Am reuşit să îl transferăm pe Alexandru Marc de la FC Braşov, Mihai Stere de la Concordia Chiajna, Ion Coman de la Voinţa Sibiu, Adrian Câmpean, fost jucător Forex şi Săcele, Livadaru de la Bistriţa, Marinescu s-a întors din Grecia, iar Ene a venit de la CS Otopeni. Am o concurenţă incredibilă pe posturi, dispun de şapte atacanţi de certă valoare pentru doar două poziţii. Începutul de campionat este extrem de important. Dacă vom reuşi să câştigăm partidele directe cu Câmpia Turzii şi Satu Mare, în proporţie de 60% cred că suntem promovaţi. Sunt puţin dezamăgit de seria asta de remize din partidele de pregătire, însă nu am ce să le reproşez băieţilor, fiindcă s-au pregătit exemplar. Eu sper că încet, încet, braşovenii să îşi îndrepte atenţia şi către noi. Îi aşteptăm pe stadionul „Carpaţi”, care va fi modernizat cu ocazia promovării în liga secundă”, a declarat Daniel Bona pentru 7sport.

„Evident că i-am dorit pe Dedu şi Stângă la Corona, însă din cauza problemelor contractuale pe care le au aceştia cu FC Braşov, nici nu am îndrăznit să îi contactăm” – Daniel Bona, antrenor Corona Braşov.

„Dacă mi-ar cere cineva să îi recomand lui Marius Şumudică un tânăr jucător din echipa noastră, acesta ar fi Vlad Potecu, un nume de care o sa mai auziţi în fotbalul românesc” – Daniel Bona, antrenor Corona Braşov.