Actualul jucător al „Steagului”, Iulian Popa a declarat, la finalul partidei FC Brașov – FC Vaslui 2-1, în care a marcat un gol de senzație, la 1-0, pentru formația gazdă: „Mai importantă e victoria decât golul meu, pentru că aveam mare nevoie de ea. Într-adevăr, e cel mai frumos gol reușit de mine în Liga 1. A fost un meci pe contre, în care am obținut o victorie muncită și meritată. Dedicăm victoria tuturor spectatorilor care ne-au susținut astăzi, din tribune, în jocul cu FC Vaslui. Iar eu, personal, dedic golul meu antrenorului Ionuț Badea, cel care m-a dorit și a făcut posibilă venirea mea la Brașov”.
Iulian Popa (foto) și Mugurel Buga, fiecare cu câte 4 goluri reușite în acest campionat din Liga 1, sunt golgeterii „stegarilor”. „Și eu, și Mugurel sper să nu ne oprim aici și să mai înscriem multe goluri pentru FC Brașov, în acest sezon. Până la urmă nu contează cine marchează, ci punctele sunt cele mai importante”, a punctat „Popică”.
„Pentru noi urmează partida din Cupă, cu Farul, pe care ne dorim s-o câștigăm și să ne calificăm mai departe. Apoi vom întâlni pe Oțelul Galați. Până atunci e important e să fim sănătoși”, au fost ultimele gânduri ale lui Iulian Popa. (foto: răzvan boacă)