Chiar dacă formațiile din Liga 1 de fotbal a României au intrat în vacanță, Comisia pentru Soluționarea Litigiilor (CSL) din cadrul LPF are de lucru la greu, în această perioadă. În ședința de ieri a CSL au fost dezbătute nu mai puțin de 15 litigii, majoritatea între jucători și cluburile angajatoare, de la care cei dintâi își revendică drepturi bănești și/ sau încetarea raporturilor de muncă.
Printre cluburile reclamate (Oțelul Galați, Sportul Studențesc, CFR Cluj, Rapid, Petrolul Ploiești, FCM Târgu Mureș) se numără și FC Brașov. Gruparea deținută și condusă de Ioan Neculaie a fost chemată în fața Comisiei de către atacanții Adrian Voiculeț (foto, plecat în iarnă, la CS Mioveni) și Cătălin Dedu (aflat sub contract cu FC Brașov până la sfârșitul lunii inuie 2012). Spețele celor doi – similare: pretenții financiare și în plus (în cazul lui Dedu) încetarea raporturilor contractuale.
Pentru motive absurde, doar de ei știute, cei din Comisie au amânat cazurile Voiculeț vs FC Brașov și Dedu vs FC Brașov pentru ședința viitoare (marți, 29 mai 2012). În curând, urmează detaliile. (foto: pro sport)