Sâmbătă, 19 noiembrie 2011, în Liga a 4-a (seria Brașov) s-a disputat etapa cu numărul 16. Etapă în care atenția a fost îndreptată spre partida de la Bod, unde echipa gazdă (un fel de a spune, pentru că, din motive obiective, Olimpia se află în exil la Bod) a primit replica rivalei Înfrățirea Hărman. Chiar dacă au fost primiți cu „brațele deschise” la Bod (vestiar înghețat, apă rece la duș, înjurături și amenințări de picioare… rupe ca la județ) înaintea fluierului de start, dar și după, în timpul întâlnirii (joc dur, cu dese intrări „la rupere” – cea mai bună dovadă eliminarea lui Marincean, în minutul 71, pentru un atac cu talpa pe tibia adversarului) oaspeții de la Hărman și-au văzut de joc. Nu au replicat și nu au dat curs provocărilor. Dovadă stau cele 3 goluri înscrise (Strâmbei, Feraru, Morcov) în poarta Olimpiei. Plus celelalte numeroase ocazii de gol pe care și le-au creat, pe parcursul întregii confruntări. Totuși, arbitrul a ținut ca echipele să încheie partida cu același număr de oameni (Barabaș, de la Înfrățirea, a văzut „roșu” pentru cumul de avertismente). Tot oaspeții de la Hărman s-au impus și în duelul echipelor de juniori (7-0).

Ionuț Pârvu – 2 goluri pentru FC Ghimbav 2000 la 41 ani!

În continuare, vă prezentăm celelalte rezultate înregistrate în etapa a 16-a în eșalonul județean: Cetate Rupea Homorod – Viitorul Ghimbav 2-2, Unirea 2 Tărlungeni – ASF Zărnești 1-2, Izvorul Hoghiz – Aripile Brașov 2-3, FC Ghimbav 2000 – Olimpic Voila 12-1 (două dintre golurile gazdelor au purtat semnătura fostului jucător al Stelei București și FC Brașov, Ionuț Pârvu, în prezent antrenor-jucător la FC Ghimbav 2000; la 23 iunie Ionuț Pârvu, foto, a împlinit 41 de ani!), Carpați Berivoi – Inter Cristian 2-2 (oaspeții au jucat în minus din cauza lui Călugăreanu, eliminat în minutul 44, la scorul de 0-0, pentru că a scuipat un adversar), Viromet Victoria – CSM Făgăraș 0-3, FC Râșnov – CFR Brașov 1-1, Energia Feldioara – AS Jibert 1-1.

CSM Făgăraș – lider autoritar al județului Brașov

Clasamentul Ligii a 4-a (Brașov) este dominat de CSM Făgăraș (44 puncte). Formația făgărășeană, pregătită de Adrian Hârlab, este urmată, în ordine, de Inter Cristian (33), Unirea 2 Tărlungeni (29), FC Ghimbav 2000 (28) și Înfrățirea Hărman (27). În coada ierarhiei se găsesc Olimpic Voila (locul 16, 15 puncte), Carpați Berivoi (17, 5) și Izvorul Hoghiz (18, 1). Etapa viitoare, ultima a turului, e programată sâmbătă, 26 noiembrie 2011 (ora 11,00). (foto: gsp)