diana bogolea ruxandra dragomir trofeul ruxandra dragomir 2016 kids day bascov arges tenis de camp romania
Ruxandra Dragomir (fost număr 15 mondial, dar și președinte al Federației Române de Tenis) și Diana Bogolea, surprinse la Bascov (Argeș), la finalul Kid’s Day (Trofeul Ruxandra Dragomir – Tennis Revolution 2016).

În această perioadă de vară, turneele cuprinse în calendarul Federației Române de Tenis (FRT) se află în plină desfășurare. La Brașov, pe terenurile de tenis de la Baza Sportivă Dinamo în ziua de sâmbătă, 9 iulie, se va da startul în Cupa Dinamo, parte a doua. Turneu de categoria A (meciuri de simplu și dublu) din circuitul național FRT, evenimentul sportiv de pe strada Nicopole li se adresează fetelor și băieților cu vârste de 14 ani.

La Cupa Dinamo, arbitrul principal va fi brașoveanca Diana Bogolea. Arbitru național principal de mai bine de 7 ani, ea este delegată zilele acestea la Trofeul Ruxandra Dragomir – Tennis Revolution de la Bascov (județul Argeș), competiție al cărei final îl vom cunoaște miercuri, 22 iunie, odată cu stabilirea ultimelor rezultate.

După Bascov, Diana Bogolea se va muta mai aproape de casă, la Câmpina, unde va oficia ca arbitru principal la Trofeul Fibec (26 iunie-1 iulie).