baschet sibiuÎn Liga Națională de baschet masculin (etapa a 11-a), CSU Atlassib Sibiu a obținut un succes la limită, dar meritat, în partida jucată cu Dinamo București, în Sala Transilvania. Scorul final a fost 86-82 (27-20, 21-16, 16-16, 22-30).

Alexandar Todorov, antrenor CS Dinamo București: „Felicit Sibiul! În această seară ei au fost mai buni. Nu am reușit să marcăm și să le oprim jocul. Meciul s-a terminat 86-82, ceea ce înseamnă că am luat decizii greșite. Vestea bună este că am pierdut la doar 4 puncte, pentru că, la momentul actual, după 11 etape, va urma meciul cu Sibiul, acasă, și va trebui să câștigăm cu diferență de minim 5 puncte, pentru a termina înaintea Sibiului în campionat. Este prea devreme pentru astfel de calcule, dar cred că noi și Sibiul ne vom lupta pentru ultimele locuri din clasamentul primelor 6. Așa că, singura veste bună este că am pierdut la 4 puncte, dacă într-o înfrângere putem vorbi de părți bune. Nu cred că o înfrângere e bună, dar în aceste condiții, în meciul de acasă ne va fi mai ușor”.

Dan Fleșeriu, antrenor CSU Atlassib Sibiu: „Știam că va fi un meci foarte greu, pentru că am jucat, poate, prima dată după Steaua, împotriva unei echipe foarte bine sudate. Antrenorul de la Dinamo și-a adus cu el jucătorii cu care a jucat în alte campionate, mai mulți ani de zile, și se vede că ei joacă foarte bine împreună. Asta ne-a pus probleme destul de mari. Sunt puțin dezamăgit de sfertul patru. După Mediaș, este al doilea meci în care pierdem sfertul patru, lucru care ni se întâmpla mai rar sau niciodată, până la meciurile acestea două, și va trebui să facem ceva. Sunt bucuros pentru victorie, pentru că este importantă pentru clasament”.

În etapa următoare: CSU Atlassib Sibiu-CSM CSU Oradea, sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 20. Echipa pregătită de Dan Fleșeriu ocupă locul 1 în LIga Națională (7 victorii, 3 înfrângeri). (foto: csu atlassib sibiu)