dinu todoran fotbal
Dinu Todoran (35 ani) a mai jucat la ICIM Brașov, Petrolul Ploiești, Astra Ploiești, Farul Constanța, Unirea Urziceni, Victoria Brănești și FC Botoșani.

Clubul de fotbal din Voluntari e finanțat de Primăria și Consiliul Local. Condițiile de prima ligă asigurate acolo, la FC Voluntari, l-au făcut pe Dinu Todoran să refuze oferta lui Gheorghe Hagi, de a merge antrenor secund la Viitorul. „Bineînțeles că m-a onorat propunerea. Totul s-a întâmplat în timpul turului, când Cătălin Anghel a fost înlocuit cu Bogdan Vintilă. Până la urmă, pe acea poziție a fost cooptat Cristi Bălașa. Am preferat să rămân la Voluntari, pentru că sunt genul care nu-mi place să las treburile neterminate. La Voluntari avem un proiect serios și vreau să-l continuăm cu o promovare, la vară. În plus, îmi doresc să mai joc fotbal și încă nu a venit momentul să agăț ghetele, cum se zice. Cel puțin așa simt și o dovedesc prin ceea ce fac pe teren, meci de meci”, povestește Dinu Todoran.

Joacă la Turneul Vedetelor de la Brașov

Familia Todoran - la Stâna Turistică din Poiana Brașov.
Familia Todoran – la Stâna Turistică din Poiana Brașov.

Acesta va petrece Crăciunul acasă, în sânul familiei. Iar noaptea dinte ani îl va prinde fie la București, la Joy Cafe – locație unde unul dintre patroni e fostu-i coleg de la Unirea Urziceni, Vasile Maftei (acum la CFR Cluj). Fie lângă Brașov, la Ghimbav, într-un anturaj de prieteni. Între cele două momente speciale, ca-n fiecare an, nu va rata prezența la Turneul Vedetelor. Ultimele gânduri ale lui Dinu Marius Todoran pe 2013: „Cel mai important e să fim sănătoși cu toții – familie, rude, prieteni, colegi… Apoi, pe plan fotbalistic, îmi doresc promovarea cu FC Voluntari”. (foto: liga2 – prosport)