Marius Șumudică, tehnicianul de la FC Brașov, a avut astăzi o intervenție pe site-ul oficial al grupării „galben-negrilor”. Mai întâi a vorbit despre această perioadă pe care o traversează echipa de sub Tâmpa, una de „readaptare la condițiile atmosferice de la Brașov”, după stagiul din Turcia. „Până la urmă chiar ne-a prins bine anularea acelui de-al doilea cantonament în Antalya, pentru că am avut șansa să avem și aici, la Brașov, temperaturi pozitive”, a punctat „Șumi”.

Marius Șumudică are încredere în elevii săi

„Principalul” Brașovului și-a spus punctul de vedere și-n privința contextului general pe care-l traversează „Steagul” în această perioadă. Cu trimitere la suporteri, în primul rând: „Am mare încredere în echipă și cred cu tărie că ne putem clasa în primele 10 echipe. Această echipă poate juca un fotbal de calitate, astfel că îmi doresc din tot sufletul ca suporterii să umple tribunele la fiecare joc. Doar împreună putem reuși, pentru că FC Brașov reprezintă acest oraș. Eu mă așteptam la mai mult sprijin din partea tuturor, pentru că Braşovul este un oraș puternic, iar echipa poate avea un buget mult mai mare și se poate bate la cupele europene în fiecare an. În momentul de față, nu îmi este frică de nicio echipă din campionat, pentru că știu ce pot jucătorii mei. Dacă totul va decurge normal, Brașovul va fi greu de bătut în acest sezon”.

Promisiunea lui Ioan Neculaie

Cum Aurelian Băbuțan, „liantul dintre echipă și patron”, a părăsit de ieri „corabia” numită FC Brașov, Marius Șumudică s-a legat și de relația cu patronul Ioan Neculaie (foto): „Avem o comunicare directă. Ne sfătuim și există și varianta ca dânsul să aducă un conducător la club. Eu nu sunt pregătit să fiu manager. Vreau să fac ceea ce știu mai bine: sa antrenez. Sunt mulțumit că au fost achitate restanțele financiare către jucători, iar până la meciul cu Pandurii am promisiunea domnului Neculaie că se vor achita contractele pe luna ianuarie”. (foto: adevărul)