Portughezul Davide Dias a revenit la FC Brașov. În ediția trecută de campionat (2011-2012) mijlocașul în vârstă de 29 ani a jucat 16 meciuri pentru „stegari”. În vară a părăsit gruparea de sub Tâmpa, după mai multe șicane cu oficialii „Steagului”, dar mânat în primul rând de gânduri de-un trai mai bun. Așa a ajuns la Vaslui, la cererea expresă a antrenorului Marius Șumudică. Pentru amândoi însă aventura în Moldova a fost una scurtă. Primul a plecat „Șumi”, apoi, la o lună și un pic, jucătorul.
În acest context Davide Dias și-a făcut come-back-ul la Brașov. Înregimentarea sa este o mutare interesantă, deocamdată. Rămâne ca acest transfer să confirme, pe toate planurile, speranțele conducerii de la FC Brașov. Timpul le va rezolva pe toate.
Davide Dias: „Am ales să mă întorc fără să stau prea mult pe gânduri. Brașovul e pentru mine ca o a doua casă. M-am simțit foarte bine aici și mi-a plăcut foarte mult și clubul. Mă întorc dornic să joc și să am realizari cât mai importante în tricoul lui FC Brașov”. (foto: fc vaslui)