handbal corona brasov septembrie 2012 mariana tarcaEchipa feminină de handbal Corona Brașov își va relua activitatea luni, 4 iulie, odată cu reunirea lotului, sub conducerea noului cuplu de antrenori Mariana Târcă-Dumitru Berbece. În perioada 4-18 iulie este programat cantonamentul de la Cheile Grădiștei. „În linii mari ştim programul echipei şi cam cum va fi vara pentru Corona. La început, fetele vor avea un program de readaptare a organismului la efort, iar înainte de cantonament vor da nişte teste fizice, pentru a cunoaște clar la ce nivel se află şi pentru a se face un program de antrenamente cât mai eficient în cantonament”, declară Mariana Târcă (foto).

În a doua parte a stagiului montan, accentul va fi pus pe antrenamente tehnico-tactice şi pe jocurile de verificare, între care își vor face loc turneele amicale de la Roman (județul Neamț), din 20-21 august și Brașov , o săptămână mai târziu.

Sezonul 2016-2017 va debuta pe 11 septembrie, cu prima etapă din Liga Națională de Handbal Feminin. Din cauza Campionatului European programat în luna decembrie, Liga Naţională își va suspenda meciurile până la începutul lunii ianuarie 2017, când vor avea loc ultimele doua etape din tur. Returul se va disputa în perioada 19 ianuarie – 30 aprilie.