La doar 29 ani, fotbalistul Costin Gheorghe (foto centru) este unul dintre veteranii echipei de liga secundă Academica Clinceni, după ce în această iarnă s-au efectuat o serie de rstructurări la nivelul lotului și majoritatea jucătorilor importanți au plecat.

Fratele cunoscutei cântărețe Elena Gheorghe (stânga), fost jucător în Liga 1 la Sportul Studențesc și Gaz Metan Mediaș, mărturisește că joacă fotbal de plăcere la Clinceni, comună în care s-a născut:

„În acest retur, obiectivul este promovarea jucătorilor tineri, ceea ce este un lucru foarte bun pentru fotbalul românesc. Personal, joc fotbalul cu sufletul aici. La doar câteva sute de metri de stadion este și Teatrul Elena Gheorghe. Nu putem vorbi de promovare în acest sezon, dar ne vom bate, totuși, pentru locul 3 daca se va ivi ocazia. Probabil, avem printre cele mai bune baze din Liga a doua. Se contruiește și o nouă peluză la stadion.

Primăria investește în infrastructură, dar e nevoie și de un om potent financiar alături de noi, pentru a ne gândi la promovare în anii următori”.

Brașoveanul Vlad Mihalcea joacă la Academica

Academica Clinceni îi are antrenori pe Ilie Poenaru (principal) și Costin Curelea (secund-jucător), Cei doi au adus mai mulți jucători tineri de la cluburile importante din Liga 1 și speră să construiască o echipă ofensivă, pe modelul Sportului Studențesc, „Gașca nebună” de acum ceva ani. Dintre aceștia, mare bază își pun în fostul internațional de juniori Vlad Mihalcea (19 ani), împrumutat de la FCSB. (Sursa: Sports Net)