greg lindqvist kevin wehrsEchipa de hochei Corona Wolves își continuă traseul în Liga Mol, după două victorii consecutive, și privește cu încredere următoarele partide, pe care le susține la Brașov, la finalul acestei săptămâni. E vorba despre meciurile cu Ferencvaros (vineri, 27 septembrie, ora 19) și Miskolc (duminică, 29 septembrie, ora 19).

Greg Lindqvist (antrenor): „Fiecare meci din actuala ediție va fi dificil. Va fi o luptă de 60 de minute în fiecare partidă pentru a câștiga. Avem un public deosebit de energic, care ne încurajează și ne propulsează spre victorie. Sperăm să fie așa și acum, chiar dacă nu mai e atât de ușor să câștigi fără a depune vreun efort. Trebuie să câștigăm cât mai multe meciuri acasă și de aceea ne propunem  șase puncte, inclusiv în partidele acestea. Echipa este ok. Totuși, sunt ceva probleme cu Imecs, în continuare accidentat. De asemenea, avem trei jucători în echipa Farm, care sunt plecați la turneul de la Gheorghieni”.

Kevin Wehrs (jucător): „Cu Ferencvaros va fi greu. E un meci important, în care va trebui să demonstrăm, încă o dată, că suntem echipa cea mai bună. Trebuie să ne facem treaba exemplar. Același lucru e valabil și-n cazul meciului cu Miskolc. De asemenea, nu este distractiv să joci împotriva unor echipe care nu prezintă, cel puțin, aceeași valoare ca și tine, așa că, eu personal, mă bucur că avem meciuri palpitante. Ar fi dezamăgitor să nu câștigăm și aceste șase puncte”.