În această dimineață, la ora 10, în sala de conferințe a Patinoarului Olimpic Brașov, hocheiștii de la Corona au revenit din vacanță și au făcut cunoștință cu noul antrenor, Greg Lindqvist. „A fost o primă întâlnire la care au participat doar jucătorii români (cu excepția lui Borsos – învoit), unde noul antrenor, Greg Lindqvist,  a dorit să se informeze asupra tuturor aspectelor individuale ale jucatorilor (starea de sănătate, pregătirea individuală în pauza competițională, necesarul de echipament, crose, etc.)”, se arată într-un comunicat.

Pe 1 august se intră pe gheață

La finalul ședinței, jucătorii au fost supuși unor teste fizice, ale căror rezultatele l-au satisfăcut pe tehnicianul suedez. „Băieții au răspuns bine, pentru această perioadă. La unii chiar se vede că s-au pregătit fără întrerupere. E timp suficient să atingem o formă bună în momentul când vom intra pe gheață”, a declarat Greg Lindqvist.
Până la 1 august – când se va începe pregătirea pe gheață -, hocheiștii Coronei vor efectua antrenamente cu caracter fizic.
Nu în ultimul rând, Corona Brașov anunță că, în perioada 10-12 august, va organiza la Patinoarul Olimpic a 3-a ediție a Cupei Brașov. Comparativ cu precedentele ediții, cea din august 2012 va avea participare internațională.

„Astăzi, mi-am cunoscut o parte din jucători și sunt bucuros că am început efectiv treaba. Am dorit să aflu din gura lor cum se simt și de ce au nevoie pe viitor. Le-am transmis ideile mele și regulile pe care doresc să le respecte. Sunt convins că vom forma un colectiv unit și asta se va reflecta în jocul echipei”,  Greg Lindqvist (antrenor principal Corona Brașov)