Joi, 22 martie 2012, FC Brașov merge în vizită la Vaslui, pentru o întâlnire contând pentru etapa a 22-a din Liga 1 de fotbal. Partida va începe la ora 19,00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport 1. În acest început de retur, FC Brașov a înregistrat o victorie (2-1, la Brașov, cu Pandurii) și două înfrângeri (1-2 la Sportul Studențesc și 0-2 acasă, cu Oțelul). În timp ce FC Vaslui a bifat trei succese pe linie (2-1 la Petrolul și 3-1 la Ceahlăul, 4-0 acasă cu Concordia) în campionat, plus un al 4-lea, în Cupa României (3-2, la Galați cu Oțelul). FC Vaslui se luptă pentru titlu, pe când FC Brașov speră să scape din „hora” retrogradării.

FC Brașov – în pericol

În tabăra „stegarilor”, atmosfera s-a stricat, după evoluția lamentabilă și rezultatul rușinos (dacă Oțelul ar fi făcut scor pe „Tineretului” nimeni nu s-ar fi mirat) de duminică. Odată cu fluierul final al partidei cu Oțelul, pentru „principalul” Marius Șumudică au început nopțile albe. „Șumi” conștientizează că FC Brașov alunecă vertiginos spre subsolul clasamentului și încearcă să oprească acest început de drum spre Liga a 2-a. Dacă va reuși sau nu, timpul o va spune.

Wesley, pericolul numărul 1

Înaintea deplasării de la Vaslui, Marius Șumudică, invincibil ca antrenor în duelurile cu formația din Moldova, și-a făcut cunoscută poziția: „Vom întâlni o echipă în mare formă. Vom încerca să scoatem maxim din acest joc. Sunt conștient că plecăm cu șansa a doua, dar mergem la Vaslui să ne batem pentru un rezultat bun. Wesley este cel mai bun marcator din Liga, astfel că va trebui să-i acordăm o atenție sporită. Au și alți jucători de valoare, care pot decide soarta unui meci. Vreau ca jucătorii să aibă o altă atitudine și să dea totul în teren. Cu o organizare bună sperăm să le punem probleme. Am mare încredere că vom face un meci foarte bun la Vaslui”. (foto: gsp)