vasile gherghe antrenor corona brasov 2010 foto adevarulÎn etapa a 3-a din Campionatul național al juniorilor A (copii născuți după 1 ianuarie 1995), formația Corona-Tâmpa Brașov, pregătită de Vasile Gherghe (foto), a călcat strâmb în deplasarea de la Tecuci (județul Galați). Localnicii de la CSS Tecuci s-au impus cu 3-1 (2-0), golul de onoare al brașovenilor fiind înscris de Trandafir. Tot la Tecuci, juniorii B (născuți după 1 ianuarie 1997) s-au impus (1-0) în fața partenerilor de joc de la CSS. Unicul gol a fost reușit de Borțan. Alte rezultate înregistrate de juniorii de la Corona-Tâmpa, contra echipelor ASF  Zărnești: 12-0 (juniori C – copii născuți după 1 ianuarie 1999, goluri marcate de Nechita – 6, Ungureanu – 3, Băilă – 2, Amariei) și 3-1 (juniori D – copii născuți după 1 ianuarie 2001, marcatori Crihan, Popescu și Ciordaș).
Vasile Gherghe (antrenor Corona-Tâmpa, juniori A): „Am reușit cel mai bun joc al nostru din acest sezon, dar am ratat exasperant. Important e că jocul nostru este în creștere, lucru care ne dă speranțe pentru viitor. Trebuie să lucrăm mai mult la finalizare, deoarece acolo avem nevoie de mai multă eficiență”.
Vasile Solomon (antrenor Corona-Tâmpa, juniori B): „Echipa a practicat un fotbal de bună calitate în compania unui adversar incomod, arțăgos, care s-a agățat de fiecare minge și de rezultat. În final, am câștigat prin golul marcat după o lovitură de colț. Jocul a fost dominat în totalitate de echipa noastră, având o sumedenie de ocazii ratate, datorate execuțiilor defectuoase sau intervențiilor foarte bune ale portarului advers. Se observă o îmbunătațire a relațiilor între jucători atât în planul tactic, cât și în cel social-afectiv, ceea ce ne oferă o doză de optimism pentru evoluțiile viitoare”.
Florin Nistoroschi (antrenor Corona-Tâmpa, juniori C): „Un debut cu dreptul, dar nici adversarul nu ne-a creat mari probleme. A fost un antrenament util în perspectiva meciurilor viitoare, care vor fi mult mai grele”.
Ciprian Anghel (antrenor Corona-Tampa juniori D): „Pentru majoritatea copiilor a fost primul meci oficial din viața lor pe teren mare. Însă sunt mulțumit de cum s-au descurcat. Doar doi copii din cei 18 utilizați sunt născuți în 2001, restul fiind mai mici. De aceea și suferim mult la capitolul forță și talie. Mă bucur că am încercat să punem în aplicare ce facem și la antrenamente și sper să continuăm pe aceeiași linie”.