1167548_545394702164203_1604930833_oFundaşul american Kevin Wehrs a revenit la Corona „Wolves”, prilej pentru conducerea clubului de a organiza o conferinta de presă. Este un moment important, pentru ca Wehrs reprezintă o opţiune importantă în alcătuirea unei echipe puternice, fiind un jucaător care patinează bine, foarte tehnic şi marcator de goluri spectaculoase.

La conferinţa de presă, în care a fost prezentat Wehrs, au vorbit şi reprezentanţii secţiei de hochei ai clubului.

Zoltan Olti Pasca, acţionar : „Ne bucurăm că am reuşit să-i pastrăm în echipă pe cei pe care îi doream, printre care şi Kevin Wehrs, unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei noastre. Pe de altă parte, este un motiv de bucurie acest turneu organizat la Braşov, unde am reuşit să aducem echipe de elită, din hocheiul european. Am fost sunat de un reprezentant al echipei Sapa, care mi-a confirmat interesul maxim, în afara ţării, pentru acest turneu”.

Kevin Wehrs: „Mă simt tare bine revenind aici, mai ales ca weekend-ul acesta va fi unul foarte interesant pentru mine, prin prisma acestui turneu. E clar că obiectivul meu este să câştigăm Liga în România şi să ne calificăm în play-off-ul Ligii Mol. Consider că echipa este una mult mai tânără şi mai bună, viteza pe  gheaţă e mult mai mare şi toată lumea este concentrataă pe un start cât mai bun în competiţiile oficiale.”

Greg Lindqvist, antrenor Corona ,,Wolves”: „Este foarte bine că putem juca cu o distribuţie valoroasă, aşa cum este echipa noastră, în acest moment. Este un turneu important şi binevenit, în pregătirea noastră şi ne bucurăm că putem vedea hochei în plina vară, cu atât mai mult, cu cât au venit aici echipe de primă mărime în hocheiul internaţional. Va fi o avanpremieră a sezonului oficial, atât pentru jucători, cât şi pentru spectatori, pe care îi aşteptăm în număr caât mai mare. “