corona brasov wolves miskolc liga mol 09.2013 jucatori suparatiCorona Wolves Brașov – Miskolc (Ungaria) 4:5 (1-0, 1-3, 2-1, 0-1) – după penalty-uri. Aceasta a fost concluzia în cifre a meciului de hochei de la Patinoarul Olimpic din Brașov. Meci ce a contat pentru Liga Mol. În timpul regulamentar, golurile Coronei au fost semnate de Martin Saluga, Kevin Wehrs, Bonar și Molnar. Cum și după prelungiri scorul a rămas neschimbat (4-4), la loviturile de departajare oaspeții au fost mai inspirați și nu au ratat decât o singură dată. Astfel, Miskolc a avut câștig de cauză cu 5-4 la penalty-uri. Într-o altă întâlnire din Liga Mol, HSC Miercurea Ciuc a învins pe Ferencvaros (Ungaria) cu 8-3. În clasament, Corona Wolves Brașov ocupă, în continuare, prima poziție, cu 21 de puncte dar cu 2 meciuri în plus față de Dab Docler, care are 19 puncte și se află pe locul 2. La sfârșitul săptămânii, Corona va susține o „triplă” în Ungaria (Dab Docler, Miskolc și Ferencvaros).

Young Travis se mulțumește și cu puțin

hochei corona greg lindqvist young travis miskolc 09.2013Young Travis (antrenor Miskolc): „După un start mai puțin reușit, ne-am revenit. A fost un meci echilibrat, în care echipa mea a evoluat bine. Sunt mulțumit de felul în care am luptat, până în ultimul moment. Am așteptat să câștigăm și mă bucur că am obținut măcar două din cele trei puncte”.

Greg Lindqvist arată cu degetul spre atacanți

Greg Lindqvist (antrenor Corona): „E o mare dezamăgire pentru noi, mai ales că în repriza a doua, în primele 10 minute puteam mări avantajul. Miskolc s-a întărit destul de mult, a reușit să pună presiunea necesară și astfel am ratat multe ocazii. Nu pot să reproșez echipei mele foarte multe greșeli, însă, suntem departe de modul în care ar trebui sa jucăm. Îl felicit pe Molnar Zsolt pentru cele două goluri de la penalty-uri. Îmi susțin, în continuare parerea: avem prea mulți atacanți care nu arată, încă, de ce sunt în stare. În acest sezon, fiecare meci e greu, am spus-o la început, și uite c-o repet și acum, după atâtea meciuri jucate. Cât despre arbitraj… prefer să nu comentez”. (foto: simona avasilăchioaie/ școala de fotografie art production)