Marius Constantin, fostul fundaş al echipei FC Braşov, a semnat un contract pe trei ani cu FC Vaslui şi a fost prezentat oficial, joi, într-o conferinţă de presă.

Constantin, contactat de Hizo

„Nu ştiu dacă oraşul Vaslui este pe placul meu, dar este o echipă care anul trecut a terminat acolo sus. FC Vaslui este o echipă mare şi nu am venit aici pentru oraş. În alegerea mea a contat foarte mult că domnul Hizo este antrenor. El este cel care m-a contactat, în plus situaţia mea nu era una prea bună la Rapid. Sper să joc bine, să prind echipa. Pot să spun că e un nou început pentru mine şi că nu este un pas înapoi“ , a afirmat Marius Constantin.

Viorel Hizo: „Nu a fost uşor să-l aducem pe Marius Constantin“

Antrenorul Viorel Hizo a spus că l-a dorit foarte mult pe Marius Constantin. „Este un jucător valoros atunci când este, aşa cum mi-a promis, extrem de serios. Nu a fost uşor să-l aducem. Aşteptăm de la el foarte mult şi sper să se impună astfel încât să fie un jucător de bază. Îmi doresc jucători care să ridice nivelul echipei. Aveam nevoie de un fundaş central care să pună ordine în linia defensivă. Nu poţi să faci performanţă doar cu tineri fără experienţă, trebuie constanţă şi putere“, a precizat Hizo. (foto: mediafax)