valentina neli ardean elisei handbal feminin contract reteaua profi romaniaÎnaintea meciului cu Belarus, ultimul pentru calificarea la turneul final Euro 2016 din Suedia, unde naționala feminină a României are asigurată participarea, s-a petrecut un eveniment de imagine, cu substrat financiar, bineînțeles. Astfel, Federația Română de Handbal (FRH) a încheiat un contract cu „PROFI, rețeaua cu cea mai dinamică extindere din România, care a devenit partener oficial al echipei cu cea mai dinamică evoluție din sportul românesc, echipa națională de handbal feminin”.

„Ne bucurăm mult că încă un partener de renume s-a alăturat Federației Române de Handbal. Emulația generată de performanțele obținute de echipa națională de senioare, medalia de bronz la Campionatul Mondial din 2015 și calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio din acest an confirmă strategia noastră, care are la bază profesionalismul, devotamentul și consacrarea. Ne bucurăm că noul nostru partener, PROFI Rom Food, împărtășește valori similare și ne dorim ca acest parteneriat să se dezvolte în scopul promovării sportului, a Handbalului, Sport Național!”, a declarat Alexandru Dedu, președinte al Federației Române de Handbal.

Cu peste 9.500 de angajați care lucrează în 191 de localități din toate județele, PROFI este retailerul modern cu cea mai mare extindere geografică din România. (P)