hochei brasov zoltan kovacs peter kereyLa evenimentul de la Patinoarul Olimpic din Brașov, oficialii de la Corona Wolves Brașov i-au avut ca invitați speciali pe Peter Kerey, președintele Ligii Mol, și Zoltan Kovacs, președintele Federației maghiare de hochei. Conform amfitrionilor, oaspeții au apreciat „la superlativ” pationarul, infrstructura, managementul și marketingul clubului de hochei din Brașov. Mai mult, șeful Federației din Ungaria s-a interesat în mod deosebit de activitatea de PR și marketing de la Corona Wolves Brașov, care, practic, va deveni un model pentru toate echipele de hochei implicate în Liga Mol.

Patinoarul din Brașov, peste cele din Austria și Ungaria

Zoltan Kovacs: „Am fost la deschiderea acestei arene sportive. Acum am revenit. Am fost uimit să văd o locație atât de frumoasă și funcțională, cu activități diverse și un public atât de energic și entuziast. Aici aveți de toate: ecrane cu leduri, mascota, un fan shop și un public minunat. De asemenea, managementul e profesionist, iar echipa – foarte buna. Sunteți un model în toată Liga Mol, prin felul în care organizați și conduceți această echipă. Vreau să îi felicit pe toți cei implicați în această activitate. Am vizitat și alte patinoare. Cele din EBEL, din Austria, chiar și în comparație cu Szekesfehervar, din Ungaria, trebuie să admit că Brașovul e mult mai evoluat. Sunteți pe drumul cel bun”.

Management sportiv de calitate

Peter Kerey : „Ca și președinte al Ligii Mol, vă sfătuiesc să rămâneți în Liga Mol și să nu avansați, chiar dacă sunteți pregătiți s-o faceți. Avem nevoie de Brașov în Liga Mol, de această echipă, de acest patinoar și de «know-how»-ul vostru, ca management și marketing. Toți ne dorim să avem cât mai multe echipe în Liga Mol, însă acest lucru înseamnă bani investiți. Iar ca să investești, trebuie să fii abil să poți atrage suficienți sponsori și fani. La Brașov, există un management de calitate și pasiune pentru acest sport. Sperăm ca celelate echipe să învețe și să aplice ceea ce voi, brașovenii, faceți deja”.