Meciul de fotbal Corona Brașov – „Poli”Timișoara e programat duminică, 30 septembrie, de la ora 11,00, pe stadionul „Carpați”. Corona (10 puncte) e lider la zi al seriei a 2-a din liga secundă, iar legendara „Poli”, decăzută de pe prima scenă, se găsește pe locul 5, cu 5 puncte acumulate. Costul unui bilet la meci va fi de 5 lei. Din tabăra brașovenilor va lipsi fundașul central Rareș Forika (suspendat).
Daniel Bona (foto, antrenor Corona Brașov): „Am luat trei puncte mari la UTA, etapa trecută, dar euforia victoriei a părăsit, deja, vestiarul nostru. Dacă ne gândim la numele de «Poli» Timisoara, întâlnim una din cele mai renumite echipe de fotbal de la noi din țară. Cei de la  Timișoara au anunțat că vin după puncte la Brașov, dar vom încerca să nu le oferim această posibilitate. Noi abordăm orice meci la victorie, indiferent de adversar”.
Răzvan Damian (jucător Corona Brașov): „Ne așteaptă un meci foarte greu, în care intenționăm să obținem toate punctele și să facem spectatorii fericiti. Suntem o echipă cu mulți jucători experimentați, dar avem și tineri valoroși. Am încredere că putem termina turul de campionat pe un loc fruntaș, iar obiectivul realist al echipei se va trasa în pauza de iarnă. La echipă e liniște, atmosfera e bună și ne concentrăm doar la joc”. (foto: liga2.ro)