SIM_1805Primul meci acasă, în actuala ediţie a Ligii Mol, a adus echipei Corona “Wolves” Braşov şi prima victorie: 4-2 cu Ujpest. Meciul a început cu o mica lovitură de teatru, a echipei budapestane, care conducea, in min 15, cu 1-0. Aceasta, cu toate că echipa braşoveana a dominat clar primele 20 de minute, având numeroase situaţii de gol, dar pucul parcă nu a vrut sa intre în plasă. Nu la fel s-a întâmplat în repriza a doua, când Corona a rezolvat, practic, meciul.

A fost o repriză la discreţia echipei braşovene, care a înscris de 4 ori, fără să primească gol. Autorii golurilor:  Pisarenko (min 25’47’’), Bonar (min 30’10’’), Petres Tivadar (min 30’35’’) si Roberto Gliga (33’25’’).

La adăpostul diferenţei de scor, Corona nu s-a concentrat la aceeasi intensitate, în ultimele 20 de minute, când oaspeţii au reusit sa puncteze înca o dată. În ultimele minute, echipa maghiară a scos portarul, atacand cu 6 jucători pe gheaţă, însă scorul nu s-a mai modificat.

,,Pâna la urmă. am obţinut ceea ce doream, victoria. Am avut pucul tot timpul, dar prima repriză ne-a pus probleme. Părea că totul se destramă, dar nu ne-a fost frică niciun moment, că nu vom întoarce rezultatul. Avem în continuare multe probleme, niciodată nu ne putem limita la pasele simple, mereu complicăm fazele. Ne aşteapta un meci foarte greu, cu Dab Docler. De altfel ,în acest sezon, toate meciurile vor fi dificile”, a declarat Greg Lindqvist ,antrenor Corona Braşov “Wolves”

Luni, 9 septembrie, de la ora 19.30, Corona “Wolves” – Dab Docler.