Micii atleți din Țara Făgărașului au luat parte, pentru prima dată în viața lor, la un concurs de atletism, în adevăratul sens al cuvântului, după mulți, mulți ani. Evenimentul s-a petrecut la Cupa CSM Brașov, competiție desfășurată în singura sală de atletism din județul Brașov (!), sala Clubului Sportiv Municipal.

La categoria copii 1 (băieți născuți în 2005-2006), Răzvan Cimpoier (Şcoala Gimnazială „Ovid Densuşianu”/ CSM Făgăraș) a ocupat locul al 3-lea în finala de 60 metri plat. În spatele lui, pe 4, a venit colegul său de club, Marian Luca. Acesta din urmă a fost al 2-lea la săritura în lungime, la câțiva centimetri distanță de primul loc, iar Alexandru Spânu (Şcoala Gimnazială „Ovid Densuşianu”/ CSM Făgăraș) s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului.

La fete (copii 1, 2005-2006), Cristina Spânu a terminat întrecerea pe locul 5.

Rezultatele complete de la Cupa CSM Brașov (ediția a 8-a) sunt aici.

Atletism pentru copii și tineri la Făgăraș

Copiii din Făgăraș se pregătesc în cadrul secției de atletism de la CSM Făgăraș, secție înființată anul trecut, unde Vlad Calfa este antrenor.

Toți cei interesați să practice cel mai important sport olimpic, indiferent de vârstă (preșcolari, școlari, tineri, adulți) îl pot contacta pe Vlad la numărul de telefon 0787.309.245 (orele 9-21), prin e-mail la calfavlad@yahoo.com sau pe pagina de Facebook „Atletism – Fagaras”.

Proiectul „Atletism la Făgăraș” a fost inițiat și este dezvoltat în Țara Făgărașului de către Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov, cu implicarea Primăriei și cu susținerea Consiliului Local.