Handbalul este un sport la mare căutare la Făgăraș, unde echipa masculină a CSM-ului evoluează în prima ligă a României. Clubul Sportiv Municipal Făgăraș mai are în organigramă secțiile de karate, cu rezultate foarte bune, mai ales la copii și juniori, judo și, bineînțeles, fotbal, „sportul rege” venind ambițios din urmă, după o perioadă, post Nitramonia, cu etape și întâmplări care de care mai întortocheate, desăvârșite printr-un inevitabil faliment. Apoi, firesc în astfel de situații, pentru fotbal a intervenit clasicul „punct și de la capăt”, de această dată sub „acoperișul” CSM-ului.

De puțin timp, la inițiativa Asociației Județene de Atletism (AJA) Brașov, susținută de Primăria și Consiliul Local Făgăraș, în curtea CSM-ului a făcut ochi o nouă secție. Este vorba de secția de atletism, un sport iubit și rodnic în rezultate importante pentru Țara Făgărașului, în perioada anilor ’70-’80. Atletism, cel mai important sport olimpic, „mama tuturor sporturilor” sau „regina sporturilor”, cum mai este cunoscut.

O secție tânără, aflată la început de drum, cu un antrenor tânăr, fost atlet, de asemenea, aflat la început de drum. Totul pe larg, aici. (Foto: Getty Images)