gimnastica baieti css brasovia
Prof. Florin Popa, încadrat de Marian Alexăndroaie și Eduard Gavrilă, la finalul CN Școlare de la Buzău (21-24 aprilie).

Clubul Sportiv Școlar Buzău a găzduit recent, în sala de sport, Campionatele Naționale Școlare la gimnastică artistică pentru băieți. La această competiție, gimnaștii de la CSS Brașovia au obținut mai multe rezultate importante, cu strălucire națională. Din delegația brașoveană s-a remarcat, de departe, Eduard Gavrilă, cel care la juniori 1 nivelul 5 (16-17 ani) a „îmblânzit” calul cu mânere și a devenit campion al României, salba fiindu-i completată cu două medalii de argint (paralele, sol) și alte două medalii de bronz (bară fixă, individual compus). Satisfacția este cu atât mai mare cu cât, înaintea Naționalelor Școlare, Edi a acuzat probleme la încheieturi. Isprăvile sportivului de la Brașovia nu au rămas fără urmări. Din cele mai plăcute, se înțelege, pentru că Gavrilă va face parte din lotul care va reprezenta România la Campionatele Europene de la Berlin (Germania), din luna mai.

Pentru CSS Brașovia au mai cucerit medalii Alexandru Câmpean (bronz, juniori 3 nivelul 2) și Marian Alexăndroaie (bronz, juniori 1 nivelul 5), ambii la sărituri.