Școala de fotbal ACS Tâmpa Brașov a participat, prin grupa 2003, la „Junioren F Super Cup”, cel mai cunoscut turneu pentru copii sub 9 ani desfășurat în Germania. La Dorsten, timp de 3 zile, micuții pregătiți de Nicu Văduva și Radu Turdean au susținut 19 partide în 3 zile, înregistrând următorul bilanț: 7 victorii, 8 egaluri și 4 înfrângeri. Întorși acasă, reprezentanții ACS Tâmpa au declarat:

Ciprian Jurubescu, președinte ACS Tâmpa Brașov: „A fost o experiență reușită, pentru toata lumea, în special pentru cei mici. Inițial, la fața locului, am fost puțin supărați că nu am reușit să accedem cel puțin în sferturi. Acum, făcând o analiză «la rece», suntem foarte mulțumiți de imaginea pe care am lăsat-o acolo. Am dominat multe jocuri, însă am ratat, am și învățat că trebuie concentrare maximă în orice moment. De exemplu, Bayer Leverkusen a avut o jumătate de ocazie și ne-a învins cu 1-0 – toți erau letali în fața porții! Cel mai mult m-a bucurat faptul că mulți antrenori de la alte echipe au venit și ne-au felicitat. Ba mai mult, antrenorul de la FC Schalke 04 ne-a invitat la un schimb de experiență”.

Nicu Văduva, antrenor coordonator ACS Tâmpa Brașov: „Faptul că am ajuns să jucăm cu asemenea echipe a fost, deja, o realizare. Ne-am prezentat bine spre foarte bine. Ne-am creat numeroase ocazii, dar le-am ratat destul de ușor. Și noi, antrenorii, am avut multe de învățat de la aceste turnee. Sperăm să îmbunătățim ce trebuie îmbunătățit și să ne prezentăm și mai bine, data viitoare”.