Chiar dacă e vară și, probabil, multora le-au venit în minte cunoscutele mărci de bere atunci când au citit titlul de mai sus, nu despre îngurgitarea respectivelor băuturi este vorba în postarea de față. Pe undeva, subiectul e chiar mai… rece decât berea din frigider.
Ei bine, la Brașov, pe Patinoarul Olimpic, Corona și HSC Miercurea Ciuc (vicecampioana, respectiv campioana României, după ultimul sezon) și-au disputat 3-a ediție a Cupei Brașov la hochei pe gheață. S-au organizat două partide, ambele încheiate cu victorii ale hocheiștilor de la Corona: 3-2 (goluri Whers, Rawlik, Imecs) și 4-2 (Whers, Rawlik, Antal, Baszilides).
Suedezul Greg Lindqvist, antrenorul grupării brașovene, s-a arătat satisfăcut de rezultatele înregistrate în fața unui adversar care, în ultimii doi ani, i-a privat actuala-i echipă de titlul de campioană. „Chiar dacă am câștigat o competiție amicală, am avut două jocuri bune, în care am putut să-i văd la lucru pe toți jucătorii. Tinerii arată poftă mare de joc. Mă bucur că vor crea concurență pe posturi. Cred că vom reprezenta o nucă tare, greu de spart, în sezonul care urmează”, a punctat tehnicianul Coronei Brașov. (foto: bogdan ciungara)