polo pe apa brasov corona sportul studentesc campionatul 2015 2016 bronzÎn sfârșit, medaliile de bronz pe care echipa de polo pe apă Sportul Studențesc Corona le-a câștigat de curând, în urma meciurilor cu Dinamo București, au ajuns la Brașov. Prilej cu care jucătorii pregătiți de Aurelian Georgescu (cea mai mare parte a lor) au revenit la Brașov, pentru fotografia de grup, în fața Bazinului Olimpic de Înot. Fotografie în care se distinge și președintele secției de polo, Roxana Cojocea (a treia din dreapta în rândul de jos), recent aleasă consilier local al Municipiului Brașov, pe lista Partidului Național Liberal (PNL).

Printre rânduri, aceasta a lăsat să se înțeleagă un lucru simplu, previzibil: mariajul de conjunctură dintre Sportul Studențesc București și Corona Brașov va continua atâta vreme cât va fi necesar pentru ca juniorii brașoveni să crească atât ca vârstă, cât și în valoare.

„Dintr-­o regretabilă eroare, nu ne-­am putut bucura de acest moment la finalul partidei cu Dinamo de la Braşov, dar, până la urmă, important este că ne-am clasat pe podium şi că aceşti sportivi ne-­au reprezentat cum se cuvine. De asemenea, suntem fericiţi să îl avem în lotul nostru pe Vlad Georgescu, cel care este şi golgheterul campionatului, un poloist de viitor, care şi-­a demonstrat valoarea atât la echipa de club, cât şi la lotul naţional. Una peste alta, pentru noi a fost un sezon bun. Sperăm din suflet ca viitorul să fie frumos şi să putem aduce şi sezonul viitor rezultate foarte bune pentru Braşov. Chiar dacă mulţi nu au perceput această echipă ca fiind a Coronei, între noi şi Sportul Studenţeesc existând un protocol de colaborare, această echipă de seniori ne-­a ajutat enorm şi sperăm că ne va ajuta în continuare să promovăm acest frumos sport în rândul tinerilor. La Corona avem toate condiţiile pentru practicarea acestui sport, dar avem nevoie şi de o promovare pe măsură a acestui sport, pentru a-­i aduce pe cei mici alături de noi”, a declarat Roxana Cojocea.