Cluj-OlimpiaEvoluţie superbă pentru baschetbalistele de la Olimpia CSU Braşov, pe terenul Clujului, într-o partidă care a contat pentru etapa cu numărul 20 a Ligii Naţionale, în care fetele de sub Tâmpa au câştigat cu 78-73: 24-24, 18-19,13-13,23-17.

În condiţiile în care banca Brașovului a fost una extrem de scurtă, cu jucătoare de 15-16 ani (Chirilă, Bogăţeanu, Maria Ferariu), Olimpia CSU Braşov a făcut încă o partidă foarte bună şi a pus probleme gazdelor, în permanență. Fără căpitanul Gabi Irimia şi Biljana Pesovic (ambele accidentate), fără Ana Ferariu – lăsată acasă pentru susţinerea unor teste şcolare, Olimpia CSU Braşov a susprins, din nou, a dat dovadă de profesionalism şi caracter adevărat şi s-a impus în faţa unei formaţii care în condiţiile date la ora partidei, nu îşi putea imagina că poate să piardă.

Dan Calancea, antrenor Olimpia CSU Braşov:
„Cu lotul pe care l-am deplasat la Cluj, nu mă puteam gândi că o să câştigăm. Însă fetele s-au mobilizat exemplar şi au obţinut un rezultat neaşteptat, nesperat. Am început jocul cu Maria Ferariu, jucătoare de 15 ani, care s-a achitat perfect de sarcini. Pe bancă, am avut la fel, copile. A fost şi cadoul echipei pentru Sharpe, a fost ziua ei de naştere, a jucat şi ea extraordinar. Este incredibil ce am reuşit la Cluj-Napoca. Le felicit, din inimă, pentru rezultatul obţinut”.

„Miss double-double”, adică… Carla Bartee, a mai bifat o partidă de senzaţie: 31 de puncte şi 16 recuperări. Susţinută din tribune de mamă, bunică şi nepoţel, Jane Sharpe a reuşit un total de 24 de puncte. Haas (8 puncte), Mitic (8), Maria Ferariu (7) și Chiş (3) au pus şi ele umărul la prestaţia de senzaţie a Olimpiei în jocul de la Cluj.