La Brașov, pe stadionul „Tineretului”, echipa gazdă a dat de pământ cu mai pretențioasa FC Vaslui, într-un joc din etapa a 9-a din Liga 1 la fotbal. „Stegarii”, conduși pentru prima dată de pe margine de Adrian Szabo, s-au impus meritat, cu 2-1 (1-0), datorită golurilor realizate de Iulian Popa (min. 11) și Paul Batin (min. 73). Reușita lui Popa (foto) a fost una spectaculoasă, de mare finețe (șut cu exteriorul fără preluare, de la 16 metri, bară-gol), cu care jucătorul „Steagului” a ajuns la cota 4 în actualul sezon. Golul oaspeților a fost marcat de „rezerva” Dacian Varga (min. 64), la prima atingere a balonului, după un contraatac șnur, la care au contribuit Sânmărtean și Antal.
FC Brașov a terminat meciul în inferioritate: Velayos a fost eliminat („roșu” direct, min. 76), pe drept, după un fault dur, în apropierea careului advers.
„Galben-negrii” au evoluat cu precauție în prima repriză, iar în a doua, curajos și chiar entuziasmant, pe alocuri, în timp ce Vasluiul, vlăguit, lipsit de ambiție și luciditate,  a arătat ca o replică nereușită a originalului care se vrea.
Adrian Szabo și-a început cu dreptul interimatul pe banca „stegarilor”, pe când Marius Șumudică e ca și plecat de la Vaslui. Ca antrenor, „Șumi” n-a învins niciodată pe FC Brașov.