tenis romania spania cluj cupa davisNumărătoarea inversă a început! Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Andrei Pavel i-a convocat pe Marius Copil, Adrian Ungur, Horia Tecău și Florin Mergea pentru întâlnirea cu Spania de la Cluj-Napoca (Sala Polivalentă), care contează pentru turul al doilea din Grupa 1, zona Europa-Africa.

„Ne bucurăm că putem oferi fanilor echipei naționale o astfel de partidă, în compania Spaniei, una dintre cele mai mari forțe ale tenisului mondial. Vom juca la Cluj, și asta ne oferă un ascendent moral, având în vedere felul în care publicul a susținut echipa de Fed Cup a României, o echipă care a făcut meciuri atât de frumoase în Sala Polivalentă. Sperăm ca și echipa masculină a României să fie susținută la fel de frenetic și acest lucru să ne motiveze o dată în plus.

Suntem conștienți că ne așteaptă o partidă dificilă, dar vom face tot ce ne stă în putință pentru a juca bine, la victorie, fapt ce ar însemna enorm pentru tenisul românesc, pentru sportul românesc în general. Vom ajunge devreme la Cluj, unii dintre noi chiar de sâmbătă, 9 iulie, iar Florin Mergea și Adrian Ungur ni se vor alătura duminică. Așteptăm această partidă, așteptăm să ne întâlnim cu toți cei care iubesc echipa României”, a declarat Andrei Pavel, pentru site-ul oficial al Federației Române de Tenis (FRT).