Tiberiu Ghioane este convins că România poate învinge Franța.

Fostul mijlocaș al lui Dinamo Kiev, brașoveanul Tiberiu Ghioane, crede că reprezentativa României va avea un meci extrem de dificil, astăzi, cu Franța.
Prezent la meciul dintre FC Brașov și FC Vaslui, încheiat cu victoria moldovenilor, scor 2-1, fotbalistul brașovean a vorbit despre confruntarea din această seară, dintre România și Franța, meci care va inaugura Arena Națională.

„Nu ne va fi deloc ușor, întrucât vom întâlni una dintre cele mai valoroase echipe din lume. Cu jucători precum Ribery, Benzema sau Nasri, cu siguranță nu vom avea viață ușoară. Însă, important este să ne facem jocul nostru și să nu ne sperie numele adversarului. În orice domeniu, dacă ești concentrat la maxim și dai 100%, este imposibil să nu reușești. Cred că avem forța necesară să batem Franța, totul este să tratăm cu maximă seriozitate și atenție această confruntare“, este de părere Ghioane.

Tibi Ghioane crede în calificare

Fostul fotbalist de la Tractorul Brașov, Rapid și Dinamo Kiev consideră că, în cazul unei victorii cu Franța, România ar avea șanse mari să se califice cel puțin la barajul pentru Campionatul European din 2012. „Încă mai avem șanse reale de calificare și trebuie să le speculăm până în ultimul moment. Bosnia rămâne principalul nostru adversar în lupta pentru ocuparea unui loc de baraj. Însă, chiar și așa, dacă noi ne câștigăm toate meciurile, până la final, avem șanse mari să ajungem la Euro“, a declarat Tibi Ghioane.