Cu doar o zi înaintea debutului în Liga Mol, echipa de hochei Corona Fenestela 68 Brașov a achiziționat un jucător de mare valoare.
Oficialii brașoveni l-au transferat pe Casey Bartzen, care, în precedenta ediţie a Ligii Mol a jucat la echipa maghiară Miskolc, unde a fost cel mai bun jucător. Bartzen s-a născut în Canada, la 25 ianuarie 1979, are 1,83 m, 85 kg. şi joacă atacant. Casey Bartzen este preparator fizic şi pregăteşte jucători din NHL.

Antrenorii Kovacs și Elod, entuziasmați

„Bartzen este un jucător foarte bun, valoros, profesionist. Cu siguranţă va aduce ceva nou în lotul nostru, legat de pregătirea fizică şi nu numai“, a declarat antrenorul echipei de sub Tâmpa, Laszlo Kovacs. La rândul său, celălalt tehnician al brașovenilor, Antal Elod, a completat: „Este un realizator foarte bun şi un om de echipă, care va putea să-i pregătească fizic pe colegi. Aşteptăm startul în Liga Mol şi sperăm să ne întoarcem din Ungaria cu cât mai multe puncte“.

Bartzen va debuta în Liga Mol

Bartzen a făcut astăzi joncțiunea cu lotul echipei Corona Braşov Fenestela 68, la Budapesta, urmând ca să evolueze vineri, 9 septembrie, în primul meci oficial al echipei braşovene, cu Dab Docler, în deplasare, în Liga Mol. În această partidă nu va putea juca, însă, Andrej Rajcak, accidentat în anterioarele meciuri de pregătire.